Betontermékeink

Betonüzletágunk a válallat transzportbeton-gyártó egységeként, széles termékpalettát kínálva, az elvárható legmagasabb színvonalon szolgálja ki vevőit az ország bármely pontjáról is legyen szó.

Betontermékeink az elmúlt években számos épület kivitilezéséhez járultak hozzá és bizonyították megbízhatóságukat. Ilyenek például a Megyeri híd, a 4-es metró Szent Gellért téri és Fővám téri megállói, vagy a Művészetek palotája és Nemzeti Színház.

Mind a szokványos, mind a különleges, például szulfátálló, vízzáró vagy éppen kopásálló betontípusok modern, a nemzetközi előírásoknak és szabványoknak megfelelő eljárással készülnek betonüzemeinkben, így biztosítva a kiváló minőséget és ár-érték arányt.
(Az egyes betonüzemekhez tartozó egyedi árlistát ide kattintva megtekintheti.)

A transzportbeton gyártás mellett a helyszínre szállítás és a betonpumpával történő továbbítás is a szolgáltatásaink közé tartozik.

Betontermékeink javasolt felhasználási területei

Cementtel stabilizált homokos kavics, útalapok építéséhez

Cementtel stabilizált homokos kavics, útalapok építéséhez


Ajánlott betontípus:

CKT-4

Szerelőbetonok, nem teherviselő, vasalás nélküli rétegek, útalapok

Szerelőbetonok, nem teherviselő, vasalás nélküli rétegek, útalapok


Ajánlott betontípus:

C8/10-32/F1
C8/10-32/F2
C8/10-16/F1
C8/10-16/F2

Sávalapozás kötött talajon, útszegély alapozása, kerítés, lábazat...

Sávalapozás kötött talajon, útszegély alapozása, kerítés, lábazat, zsalukő kitöltés, padlószerkezetek padlófűtés nélkül. Vasalható és pumpálható.


Ajánlott betontípus:

C12/15-32/F1
C12/15-16/F1

Vasalt és vasalatlan lemezalapok, pincefalak, fedett járdák és kocsibeállók...

Vasalt és vasalatlan lemezalapok, pincefalak, fedett járdák és kocsibeállók, garázspadlók, vízelvezető folyókák ágyazata, lábazatok, kerítések, teherhordó külső falak, koszorúk, monolit áthidalók és födémek, gerendás födémek felbetonja, padlószerkezetek padlófűtéshez, ipari padlók kisebb terhelésre, zsalukő kitöltés, oszlopok, pillérek, medencék, víztározók, vasalt erkélylemezek és lépcsők. Pumpálható minőség.


Ajánlott betontípus:

C20/25-16/F2
C20/25-16/F3
C20/25-24/F2
C20/25-24/F3

Vasalt és vasalatlan, agresszív talajvízzel érintkező lemezalapok, pincefalak...

Vasalt és vasalatlan, agresszív talajvízzel érintkező lemezalapok, pincefalak, sózott és fagyálló járdák, kocsibeállók, parkolóházi padlók, vízelvezető folyókák, fagyálló lábazatok és kerítések, teherhordó külső falak, koszorúk, monolit áthidalók és födémek, gerendás födémek felbetonja, ipari csarnok padlók és reptéri pályák nagyobb koptató terhelésre, oszlopok, pillérek, medencék, víz- és szennyvíztározók, vasalt erkélylemezek és lépcsők. Pumpálható minőség.


Ajánlott betontípus:

C30/37-16/F2
C30/37-16/F3
C30/37-32/F2
C30/37-32/F3

Bemutatjuk a beton következő generációját!

Ecocrete

Építsen okosabban, gyorsabban!