Magunkról

A Duna-Dráva Cement Kft. Betonüzletága a vállalat transzportbeton-gyártó egységeként, széles termékpalettát kínálva, az elvárható legmagasabb színvonalon szolgálja ki vevőit az ország bármely pontjáról is legyen szó.  Az üzletág a DDC jóvoltából erős alapokon nyugvó, biztos háttérrel rendelkezik, ahol a transzportbeton gyártás mellett a helyszínre szállítás és a betonpumpával történő továbbítás is a szolgáltatások közé tartozik.

Minőségbiztosítási tevékenységünk részeként az előállított betontermékek ellenőrzésére, integrált minőségirányítási rendszert üzemeltetünk, amely a transzportbeton-gyártás, a termékfejlesztés és az értékesítés területeire egyaránt kiterjed.

Termékeink megfelelő minőségének biztosítása érdekében a Beton Technológia Centrum Kft.-vel szorosan együttműködve üzemi gyártásellenőrzést működtetünk, amely a gyártás folyamatos, dokumentált, a vonatkozó műszaki előírásoknak megfelelően történő belső ellenőrzését jelenti.

2019. január 1-jén több éves folyamat eredményeként a Readymix Hungária Kft. beolvadt a Duna-Dráva Cement Kft.-be.  A beolvadással jelentős mértékben, kétszeresére nőtt betonüzemeink száma, ezáltal a DDC - a cementgyártói piacon elért meghatározó szerepe mellett – tovább erősítette pozícióját a transzportbeton gyártás területén.

Cégismertető kiadvány megtekintése

Betonüzemeink
Elérhetőségek