A digitális megoldás, amely valódi hatással van projektjére

Digitális betonérettség vizsgálat

Használja ki a digitalizálásban rejlő lehetőségeket, hogy időt és pénzt takarítson meg.

A Duna-Dráva Cement Kft. anyavállalatához, a Heidelberg Materialshoz hasonlóan a termékigények puszta kielégítésén túl célul tűzte ki, hogy ügyfélközpontú megoldásokat kínáljon a valós építkezési kihívásokra. Éppen ezért nagy örömmel mutatjuk be a digitális érettségvizsgáló eszközünket, melyet a technológiai partnerünkkel, a Giatec-kel együttműködve fejlesztettünk ki.

A Giatec SmartRockTM vezeték nélküli érettségvizsgáló valós idejű adatokat szolgáltat a beton szilárdulásának fejlődéséről, lehetővé téve az építkezés gyors és biztonságos előrehaladását, mely a projekt időtartamának és munkaerőköltségének csökkentését segíti elő.

Építsen okosabban, gyorsabban, magabiztosabban 

A valós idejű információk segítenek az építkezés gyorsabb és biztonságosabb megvalósításában.

A digitális érettségvizsgáló egy egyszerű módszer a beton nyomószilárdságának becslésére. A szilárdság kritikus fontosságú tényező annak meghatározásában, hogy mikor léphet biztonságosan a következő fázisba a projekt (a szerkezet kizsaluzása, terhelhetősége, utólagos feszítése stb.). A nyomószilárdság becslése az idő és a hőmérséklet együttes adatainak kiértékelésén alapul, melyek valós idejű méréséhez kulcsfontosságú a megbízható eszköz, mely nem más, mint a SmartRockTM digitális érzékelő. Az érzékelő a betonba teljesen beágyazva, a betonacélra kerül rögzítésre, működése nem igényel karbantartást.

A digitalizációval időt és pénzt takarít meg (további részletek)

A beton megfelelő szilárdságának ismerete kulcsfontosságú az építkezés időtartamának lerövidítéséhez, mely segíti az eredményesség maximalizálását és a költségek csökkentését. Nincs jobb módja annak, hogy biztos legyen a beton szilárdságában, mint a helyszíni adatmérés.

A SmartRockTM a teljes folyamatot korszerűsíti azáltal, hogy az eredmények begyűjtése valós időben történik, az adatok megszakítás nélkül kerülnek naplózásra, az elemzés és a jelentéskészítés pedig automatizált.

Segítségnyújtás az első lépésektől a sikeres projektbefejezésig

Munkatársaink az ügyfeleink rendelkezésére állnak és segítséget nyújtanak a teljes folyamat során!

Magda Attila

Országos betonértékesítési vezető

Duna-Dráva Cement Kft. Basa u. 20-22.
1107 Budapest
Magyarország

Letölthető dokumentumok

Betonérettség érzékelő.

Betonkocka érzékelővel.

Betonkocka érzékelővel.